Godišnje druženje članstva udruge Biovrt 24.08.2019 - Biovrt - u skladu s prirodom

Godišnje druženje članstva udruge Biovrt 24.08.2019

U subotu 24.08.2019. na imanju Biovrta u Novom Selu Rok kraj Čakovca organiziramo druženje i edukaciju za sve članove/ice udruge Biovrt i članove/ice programa Čuvari sjemenja.

<Član udruge Biovrt je onaj koji je platio članarinu udruzi u 2019, a može biti redovni, nominalni i podržavajući.>

PROGRAM:

1. 13:30-14:30 sati – Radionica o skupljanju i čuvanju sjemenja “Starinske sorte, slobodnooprašujuće sorte, hibridi i GMO”
U terminu od 13:30-14:30 sati održati ćemo radionicu o skupljanju i čuvanju sjemenja koju vodi Silvija Kolar-Fodor. Na radionici ćete uz brojne korisne savjete o skupljanju i spremanju sjemenja naučiti i razliku između starinskih, slobodnooprašujućih sorti, hibrida i GM vrsti.
Radionica nije otvorena za javnost nego se održava isključivo za članstvo udruge Biovrt. Prvenstveno je namijenjena svim sudionicima/ce programa “Čuvari sjemenja” udruge Biovrt i za njih je besplatna. Za ostale članove udruge cijena je 50 kn po sudioniku/ci. Za drugog člana uže obitelji (supružnici, roditelji, braća) odobravamo popust od 50% na radionicu.

2. 15:00 sati nadalje – Druženje za sve članove/ice udruge Biovrt
Od 15:00 sati nastaviti ćemo druženje za članove/ice uz jelo, druženje, obilazak biovrta i razmjenu iskustava.
Ovaj događaj nije otvoreni za javnost, nego se održava isključivo za članstvo udruge Biovrt. Ukoliko želite dovesti člana obitelji sa sobom, molim da to obavezno unaprijed iskomunicirate preko e-maila biovrt@biovrt.com. Djeca su dobrodošla, samo ih također prethodno obavezno najavite.

PRIJAVE: Prijave na oba događaja su obvezne. Prijave zaprimamo do 20.08.2019. putem ovog on-line obrasca:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWunVwE8PbHHy7GNIpVd8Afru-lNN_L7Z1wadDBgRprru6gA/viewform

Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do Biovrta.

HRANA I PIĆE: Udruga Biovrt će osigurati hranu i piće, no ukoliko želite donijeti nešto sa sobom, svakako možete 🙂

 

Za ovogodišnje druženje pripremamo i nešto novo za naše članove/ice:)
Uz kratki sastanak i zakusku, pripremamo puno zabave uz učenje i poklona.

Imamo poklon za sve članove koji će sudjelovati na godišnjem druženju
Zagađenje plastikom postalo je strašno – u posljednjih 10 godina proizveli smo više plastike nego kroz čitavo zadnje stoljeće, i još uvijek je proizvodimo 🙁
Znate i sami da plastici treba najmanje 500 godina da se razgradi, da su je pune šume i mora, te da mnoge životinje umiru prepune plastike. Udruga Biovrt želi da svi zamjenimo plastične vrećice za višekratne, ekološke – platnene vrećice. Za sve članove pripremili smo platnenu vrećicu udruge Biovrt na poklon. Nosite ih ponosno u dućan ili u vrt i recite zauvijek NE nepotrebnoj plastici.

Na godišnjem druženju pripremamo i turnir u društvenoj igri “Mali čuvari prirode”.
Društvena igra za male i velike novi je edukativni alat kojim se jako ponosimo. Za sve sudionike druženja koji su za igru i učenje kroz zabavu pripremamo turnir u igranju ove edukativne i jednostavne igre. U ovoj igri svi dobivaju – naučiti ćete mnogo toga o zaštiti prirode, bioraznolikosti i vrtlarenju, no to nije sve 🙂 Pobjednik/ca osvaja društvenu igru i šilt kapu udruge Biovrt, dok će svim sudionicima biti uručene utješne nagrade – šilt kapa udruge Biovrt.

 

Dobro nam došli dragi članovi/ce udruge Biovrt, veselimo se zajedničkom druženju u biovrtu 🙂

Tim udruge Biovrt – u skladu s prirodom

www.biovrt.com

 

 

O autorici