Godišnje druženje članstva udruge Biovrt 26.08.2018. - Biovrt - u skladu s prirodom

Godišnje druženje članstva udruge Biovrt 26.08.2018.

 

U nedjelju 26.08.2018. na imanju Biovrta u Novom Selu Rok kraj Čakovca organiziramo druženje i edukaciju za sve članove/ice udruge Biovrt i članove/ice programa Čuvari sjemenja

1. 13:30-14:30 sati – Radionica “Izazovi kod skupljanja vlastitog sjemenja”.
U terminu od 13:30-14:30 sati održati ćemo radionicu “Izazovi kod skupljanja vlastitog sjemenja” koju vodi Silvija Kolar-Fodor. Naučiti ćemo kako skupiti sjeme za buduće godine kod izazova u vrtlarenju: bolesti, nametnika i nepogodnih vremenskih prilika.
Radionica nije otvorena za javnost nego se održava isključivo za članstvo udruge Biovrt. Prvenstveno je namijenjena svim sudionicima/ce programa “Čuvari sjemenja” udruge Biovrt i za njih je besplatna. Za ostale članove udruge cijena je 50 kn po sudioniku/ci. Za drugog člana uže obitelji (supružnici, roditelji, braća) odobravamo popust od 50% na radionicu.

2. 15:00 sati nadalje – Druženje za sve članove/ice udruge Biovrt
Od 15:00 sati nastaviti ćemo druženje za članove/ice uz jelo, druženje, obilazak biovrta i razmjenu iskustava.
Ovaj događaj nije otvoreni za javnost, nego se održava isključivo za članstvo udruge Biovrt. Ukoliko želite dovesti člana obitelji sa sobom, molim da to obavezno unaprijed iskomunicirate preko e-maila biovrt@biovrt.com. Djeca su dobrodošla, samo ih također prethodno obavezno najavite.

PRIJAVE: Prijave na oba događaja su obvezne. Prijave zaprimamo do 23.08.2018. putem ovog on-line obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl5Bduqs7Vr6o8LAUY8bYPugRCTbzpLn7IrthMhR6btYbNCw/viewform?c=0&w=1
Nakon prijave dobiti ćete točne smjernice kako doći do Biovrta.

HRANA I PIĆE: Udruga Biovrt će osigurati hranu i piće, no ukoliko želite donijeti nešto sa sobom, svakako možete 🙂

 

Dobro nam došli dragi članovi/ce udruge Biovrt, veselimo se zajedničkom druženju u biovrtu 🙂

Tim udruge Biovrt – u skladu s prirodom

www.biovrt.com

 

 

O autorici